Het deelnemersveld van het 10e DLR Top Jeugd Voetbaltoernooi

DSO Top Jeugdvoetbal Toernooi 

Op zaterdag 15 juni en zondag 16 juni wordt de 10e editie van het Top Jeugd Voetbaltoernooi voor teams O-12 en O-14 gehouden. Deze jubileumeditie belooft bijzonder te worden aangezien voor het eerst in zijn bestaan het toernooi volledig 2-daags zal zijn.

Dit evenement is – zeker in 2-daagse vorm – alleen te organiseren met ondersteuning van sponsoren. De afgelopen jaren mochten wij op de steun rekenen van OSM als hoofdsponsor van ons toernooi. Het hoofdsponsorschap is dit jaar door OSM overgedragen, maar OSM blijft wel als co-sponsor aan ons toernooi verbonden. Wij zijn OSM hiervoor veel dank verschuldigd!

Wij zijn bijzonder verheugd een nieuwe hoofdsponsor te kunnen presenteren: DLR AdviesgroepBV. Deze jubileumeditie van ons toernooi zal dan ook onder de naam DLR Top Jeugd Voetbaltoernooi gespeeld gaan worden. Onze nieuwe hoofdsponsor zal zich later nog aan u voorstellen.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om weer een mooi deelnemersveld te kunnen presenteren. Dit heeft erin geresulteerd dat wij op 15 en 16 juni weer 24 sterke teams, verdeeld over 13 clubs, op ons complex mogen verwelkomen.

Het deelnemersveld van het 10e DLR Top Jeugd Voetbaltoernooi

Excelsior – U12 – U14
FC Groningen – U12 – U14
PSV – U12
FC Utrecht – U12 – U14
Vitesse – U12 – U14
PEC Zwolle -U12 –  U14
DSO – U13 – U14/15
Derby County (UK) – U12 – U14
Millwall FC (UK) – U14
Wolverhampton Wanderers (UK) – U12 – U14
Omonia Nicosia (Cyp) – U12 – U14
Randers FC (Den) – U12 – U14
Slask Wroclaw (Pol) – U12 – U14     

Klik hier voor de website.

Het organisatieteam:

Etienne Kleinis / Paul Schneiders / Ernst Stierman (advies en ondersteuning)